top of page

Onze principes:

Sportkinesist

Louis is al 6 jaar actief als kinesist in een groepspraktijk waar hij dagelijks met atleten werkt en ze helpt zo snel en veilig mogelijk opnieuw in hun sport te laten participeren.

Zo heeft hij ervaring met acute en chronische pijnklachten en volgt hij regelmatig opleidingen over de meest recente behandel- en trainingstechnieken.

Graduele opbouw

Een goede trainingsbegeleiding is niet zomaar je 1 keer per week volledig laten afmatten. Een graduele opbouw afgestemd op jouw belastbaarheid en doelen zorgt ervoor dat je lichaam tijd heeft om zich aan te aanpassen en de trainingen leuk en motiverend blijven.

Check & Re-check

Alles begint bij de intake. Deze is gratis en vrijblijvend en bestaat uit zowel een informatief gesprek als een uitgebreide testing van je motoriek. Dit dient niet alleen als basis voor je periodieke schema's maar ook om na verloop van tijd je progressie te meten via een hertesting.

Holistische aanpak

Bij Wolff kom je trainen als persoon, niet als spiergroep of sportcategorie. De dagdagelijkse belastingen, je eetpatroon, slaaphygiëne,... Alle factoren moeten in rekening gebracht worden als we gezonde en duurzame vooruitgang willen boeken.

Custom Service

De dag van vandaag heeft iedereen het enorm druk. Een regelmatige trainingsessie op verplaatsing daar nog eens bovenop is voor de meesten niet haalbaar.

Daarom bepaal jij de formule: wekelijks, maandelijks met een thuisschema, solo, duo, thuis of in de studio... We luisteren naar jouw mogelijkheden en wensen.

Personal space

De personal training studio is een gezellige ruimte waar voldoende plaats is om met alle vrijheid te bewegen zonder de drukte van een grote sportzaal of fitness. Zo kan Louis ook 100% van zijn aandacht op jou vestigen tijdens elke sessie.

Let's move!

Iets voor jou? Stuur gerust een berichtje voor meer informatie.

  • Facebook
  • Instagram

Thanks for submitting!

bottom of page